Myyrmäen Aikapankki
Käyttöehdot

Jatkaaksesi rekisteröintilomakkeeseen klikkaa [Hyväksy]-nappia alla

 

 Myyrmäen Aikapankin käyttöehdot

1. Hyväksymällä ehdot, sitoudun toimimaan aikapankissa reilulla tavalla.

2. Palvelun ylläpitäjä ja CES-verkosto eivät ole vastuussa aikapankin jäsenien toimista.

3. Mahdolliset ongelmatilanteet tulee sopia vaihdon osapuolten kesken. Ylläpitäjällä ei ole velvollisuutta puuttua mahdollisiin riitatilanteisiin, mutta ylläpitäjälle kannattaa ilmoittaa mahdollisista ongelmatilanteista.

4. Ylläpitäjä voi tarvittaessa jäädyttää väärin käyttäytyvän jäsenen käyttäjäjätilin tai erottaa jäsenen, jos jäsen ei toimi reilulla tavalla.

5. Jokaisella yksittäisellä jäsenellä saa olla vain yksi aikapankkitili, ja jokaisen jäsenen on toimittava aikapankissa omalla nimellään.


6.  Palvelu on jäsenille täysin maksuton euroissa mitattuna.  Vaihdonvälineenä toimii aikaan perustuva Myyr-Tovi. Ideana on, että kaikki työ on yhtä arvokasta eli jokainen Myyr-Tovi vastaa mitä tahansa tunnin mittaista työtä.  Muita käyttömaksuja ei ole.

7. Virallisen verohallinnon mukaan aikapankkitoiminta on verotonta, jos aikapankista saatava apu on verrattavissa tavanomaiseen ja pienimuotoiseen naapuriapuun. Mikäli työ ei vastaa tätä määritelmää, on siitä maksettava samansuuruinen vero euroissa kuin palvelusta pitäisi maksaa  rahataloudessakin. Suurin osa aikapankkitoiminnasta on verovapaata. Myöskin kaikki sellainen aikapankkitoiminta on verovapaata, jossa Myyr-Toveja ei vaihdeta lainkaan. Jokainen jäsen on itse vastuussa siitä, että maksaa tarjoamastaan palvelustaan tarvittaessa valtiolle veroja. Mikäli teet valtion näkökulmasta veronalaista työtä aikapankissa, niin verot hoidetaan ilmoittamalla omasta aikapankkitoiminnastaan vuosittaisessa veroilmoituksessa.

 

8. Ylläpitäjällä on oikeus muuttaa käyttöehtoja. Muutoksen jälkeiset vaihdot noudattavat aina uusimpia käyttöehtoja.

 
 Tervetuloa jäseneksi!

 

 
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
 

 

Klikkaamalla "I Accept"-painiketta pääsen Myyrmäen Aikapankin rekisteröitymissivulle ja hyväksyn edellä mainitut ehdot.