Stadin Aikapankki
 Kategoriat:
# Päivämäärä Vaihtotarjous Hinta Alue
1. 7 Jan 2017
23:22
Rekrytointi- ja työnhakukonsultointia

Hei,

Rekrytointi, haastatteleminen sekä ihmisten arviointi ovat keskeisiä osia työtäni henkilöstöhallinnon ammattilaisena. Halua tarjota osaamistani sekä apuani henkilöille, jotka hakevat työtä tai miettivät työpaikan vaihtamista. Voin kommentoida CV:n sisältöä sekä neuvoa saatekirjeen kirjoittamisessa ja erityisesti pidän haastatteluvalmennuksesta, eli kanssani voit harjoitella haastattelutilanteita, niin kasvokkaisia kuin videohaastattelujakin. Myös työpaikkojen etsimiseen ja mahdollisuuksien löytämiseen voin tarjota näkemyksiäni.

Olen vuosin varrella auttanut monia tuttavia työnhaussa sekä haastatteluihin valmistautumisessa. Olen omasta mielestäni tässä hyvä ja nautin suuresti ihmisten valmentamisesta.

Terveisin,

Antti

Tovi per tunti
Helsinki
2. 17 Dec 2016
14:25
Kiinan kielen käännöstä ja opetusta

Mandariini kiinan kielen opetusta lapsille ja aikuisille. Myös lyhyitä käännöstöitä

T1
Alppila
3. 24 Oct 2016
04:35
Coaching

Teen tavoitekeskeistä ja systeemistä coachingia puhelimitse, skypellä tai lähialueella tarvittaessa myös kasvotusten ilta-aikaan ja viikonloppuisin. Tarjoamani coaching sopii sekä yksityiselämän että työelämän asioiden työstämiseen.

1
Pukinmäki
4. 26 Jul 2016
10:24
Valokuvausopetusta Aloittelijalle

Olen ammatillisesti koulutettu kaupalliseen kuvaan erikoistunut valokuvaaja. Tässä tarjouksessa tarjoan tukeni ja tietämykseni digivalokuvausta aloittelevalle. Ehkä et ole vielä edes päättänyt minkä kameran ostaisit? Ehkä sinulla on jo kamera, mutta et tiedä kuinka siitä saisi kaiken irti? Ehkä et keksi miksi kuvat aina epäonnistuvat? Ehkä olet harrastellut valokuvausta jo jonkin aikaa mutta haluat viimein perusteellisesti tutustua kaikkeen mitä kamerallasi voi tehdä, ymmärtää valo-olosuhteita paremmin tai oppia kuinka perustason kuvankäsittelyllä voidaan korjata kuvan värejä, poistaa roskia tai rajata kuvasta turhaa tilaa pois? Liikkumarajoitteen takia tällä hetkellä tarjoan opetusta vain etänä. Esim Skype tai muu instant chat, yhdellä tovilla saat 100% huomioni 1 tunnin ajaksi kaikkia mahdollisia valokuvaukseen liittyviä pulmia varten. Toinen mahdollisuus on sähköposti. Sähköpostin kohdalla ajankäyttöä on vaikea arvioida etukäteen, joten 1 tovilla saat joko vastauksen seitsemään yleisluontoiseen aloittelijakysymykseesi, tai vastauksen seitsemään omaa jo tekemääsi valokuvausta koskien. Tällainen omakohtainen pulmakysymys voi esimerkiksi olla "miksi tämä kuva ei onnistunut ja miten voin välttää saman ongelman uudestaan?". Jos kysymyksiä ei ole, vaihtoehtoisesti voit 1 tovilla sähköpostitse saada perusteellisen artikkelimaisen oppitunnin kahdesta valitsemastasi valokuvauksen perusalueesta. Oppitunnin loppuun sisältyy ehdotettuja harjoituksia joilla voit itse kokeilla ja nähdä kuinka asiat käytännössä toimivat. Palaute harjoituskuvista ei sisälly yhteen toviin, palautetta voi halutessaan pyytää uudella tovilla myöhemmin. Yksi oppituntiaihe voi esimerkiksi käsitellä valotusaikaa, värejä, terävyyttä, linssin ominaisuuksia jne. Ennen mitään sopimista kannattaa ottaa yhteyttä, tiedustella ja kartoittaa mitä tarvitsee ja aikoo. Veloitan yhden tovin vasta toteutuneesta opetuksesta tai avusta niin että tovista ei kuluisi aikaa ihmettelyyn vaan päästään heti aloittamaan niistä asioista mitä on tarkoitus käsitellä.

1
5. 26 Jul 2016
10:24
Kuvankäsittelyn Opetusta (kaikki Osaamistasot)

Olen ammatillisesti koulutettu kaupalliseen kuvaan erikoistunut valokuvaaja. Tässä tarjouksessa tarjoan digitaalista kuvankäsittelyn opetusta tai neuvontaa. Voit olla joko aloittelija, harrastelija tai puoliammattilainen. Liikkumarajoitteen takia tällä hetkellä tarjoan opetusta vain etänä. Esim Skype tai muu instant chat, yhdellä tovilla saat 100% huomioni 1 tunnin ajaksi kaikkia mahdollisia valokuvaukseen liittyviä pulmia varten. Tai, sähköpostilla: 1 tovilla vastaukset viiteen niksikysymykseen TAI yhden ison aiheen opetus oppituntityyliin. Aiheita on hyvin monen kokoisia ja niitä on vaikea arvioida etukäteen ajassa joten kannattaa ottaa etukäteen yhteyttä ja tiedustella kuinka vaativat aiheet ovat kyseessä, arvioin ajankäytön sinulle veloituksetta jotta varsinainen tovi voidaan alusta saakka käyttää suoraan asiaan eikä ihmettelyyn. Harrastajan kuvankäsittely pääsääntöisesti Adobe Photoshopilla, aloittelijan tai satunnaisen kuvailijan kuvankäsittely hoituu muillakin, ilmaisohjelmiakin löytyy, ja näistä keskustellaan erikseen.

1
6. 3 Jul 2016
13:41
Neuvontaa Luonnonmukaiseen Rakentamiseen

MM. kevytsavi- ja luomutalon rakentamiseen osallistumista eri tavoin

1t/h
Jollas
7. 3 Jul 2016
13:41
Apua Orgaanisen Arkkitehtuurin Kysymyksissä

Ajattelu- ja työapua elävyyttä rakentavan ja vahvistavan ympäristön käytännön pulmien ratkaisuun.

1t/h
Jollas
8. 14 Mar 2016
04:52
Microsoft Office

Tarjoan apua MS office ohjelmien käytössä

1
Helsinki
9. 11 Mar 2016
12:03
Italian Ja Portugalin Yksityisopetusta

Italian ja portugalin alkeita tai kertausta (esim. matkaa varten).

T1 / tunti
Kumpula
10. 27 Feb 2016
07:04
Neulomisen Alkeet

Voin opettaa aloittelijaa pääsemään neulomisen saloihin

1
11. 13 Jun 2015
08:30
Cv:n Kirjoittaminen

Avustaminen Cv:n kirjoittamisessa


Olari
12. 9 Apr 2015
07:32
Ranskan Tunti

Tutustuminen ranskan kieleen, kertaus, keskustelu... Selitykset suomeksi :)

1 tovi / tunti
13. 24 Mar 2015
18:30
Opastus Linux-käyttöjärjestelmään

Haluatko eroon Windowsista? Tai edes kokeilla ilmaista ja yhteisollisesti kehitettavaa kayttojarjestemaa, Linuxia? Opastan Linuxin kaytossa ja asennuksessa. Valitesemme myös yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan Linux-jakelun (esim. Ubuntu tai Debian). Tarvittaessa opastukseen voidaan kayttaa myos omaa Linux-kannattavaani, sinun ei ole pakko asentaa mitaan tai edes omistaa viela tietokonetta. Voin myös auttaa sinua loytamaan tarpeitasi vastaavia ohjelmia Linuxille ja neuvon yleisimpien ohjelmien (esim. LibreOffice, Gimp) kaytossa. Olen itse kayttanyt Linuxia 2000-luvun alkupuolelta lahtien.

T1/tunti tai sop.mukaan
Itä-Helsinki
14. 24 Mar 2015
10:05
Ranskanopetusta

Voin opettaa ranskaa aikuisille ja lapsille esim. lukemalla yhdessä ranskankielisiä lehtiä ja keskustelemalla ranskaksi. Lapsille voin antaa läksyapua. Vuosaari, metroradan varsi tai Itä-Pasila.

1 t/1 h
15. 17 Mar 2015
09:25
Kitaratunnit

Olen musiikkitieteen maisteri. Olen soittanut kitaraa 20 vuotta. Tyyli jossain pop, rock, metal alueella. Takana musiikinopintoja sekä yksityisesti, että julkisella puolella konservatoriossa, musiikkiopistossa ja yliopistossa. Bändikokemusta yli 15 vuotta.

1
Malmi
16. 20 Feb 2015
17:01
Luonnonkosmetiikan neuvontaa

Mitä on sertifioitu luonnonkosmetiikka ja miksi se on parempaa kuin ns. tavallinen kosmetiikka?

Millaiset tuotteet olisivat parhaita ihotyypilleni ja mitkä tuotteet olisi hyvä vaihtaa ensimmäisenä luonnonkosmetiikkaan?

Saako luomumeikeillä tehtyä kestävän meikin?

Mikäli sinulla on kysyttävää luonnonkosmetiikkaan liittyen, tai haluat tietää lisää juuri sinulle sopivista tuotteista, autan mielelläni. Olen ammatiltani maskeeraaja- kosmetologi ja käytän itse pelkästään luonnonkosmetiikkaa.

1 tovi / tunti
Helsinki
17. 9 Feb 2015
13:22
Opastusta kestovaippaviidakkoon

Annan opastusta kestovaippojen käyttöön, eli voin kertoa erilaisista vaippamalleista, imuista, pyykkäyksestä, säilytyksestä, hankinnoista jne. Meillä kahden lapsen kestovaippavaihe jo ohi, mutta homma vielä hyvin muistissa. Myös eri mallisia vaippoja löytyy tarkasteltavaksi. Opastus voi tapahtua vaikka kahvilassa tai meillä kotona - tai vaihtoehtoisesti vaikka skypen tai sähköpostin välityksellä.

1T/h
Herttoniemenranta
18. 3 Feb 2015
10:04
Terveelliset elämäntavat

Voisin olla apuna yksilollisen ja henkilokohtaisen ruokavalio- ja liikuntaohjelman suunnittelussa. Olen laatinut itselleni toimivan terveellisen kokonaisuuden, johon sisaltyy ruokavalio-, liikunta- ja rentoutuminen. Tiedan jonkun verran mm. raakaruuasta, superfoodeista, gluteenittomasta dieetista, mindfullnesista, peruskuntosaliliikunnasta ja venyttelysta. Olen koulutukseltani VTM (sosiaalipsykologia) ja psykiatrian erikoissairaanhoitaja.

Tovi/tunti
Leppävaara/Helsingin keskusta
19. 11 Dec 2014
09:33
Pianonsoitto

Alkeet

T1 / tunti
Espoo
20. 25 Nov 2014
15:52
Sukkien neulomisen opetusta

Opetan neulomisen alkeita kaikenikäisille sekä sukan neulomisen ja kantapään teon

T1
Helsinki
21. 23 Oct 2014
11:33
Huuliharpun soiton opetusta

Huuliharpputunteja vasta-alkajille ja jo pidempään harrastaneille.

Voin opettaa diatonisia eli blueshuuliharppuja, kromaattisia huuliharppuja tai parikielisiä comet- ja echo-huuliharppuja. Suosittelen kuitenkin soittoharrastuksen aloittaville bluesharppu-mallisia C-vireisiä huuliharppuja. Esimerkkimalleja: Hohner Special 20 C, Golden melody C, Rocket C, Blues harp C. Bluesharpuilla (diatonisilla harpuilla) soiton opiskelu on huomattavasti helpompaa ja mahdollistaa myös taivutustekniikan käytön.

Musiikkityylit: kansanmusiikki, blues, rock, iskelmä, tanssimusiikki.

Aihealueet: soittotekniikka, ohjelmisto, nuotinluku, tabulatuurien luku, komppaaminen, improvisointi, esiintyminen, huolto, viritys, huuliharpun ylitaivutus-säätö, musiikkiteknologia.

Soittotunnit pidän Käpylässä. Soittotunnit vaativat oman C-vireisen soittimen. Ohjeita soittimen hankintaan: https://jamihuuliharppu.wordpress.com/ohjeet-huuliharpun-hankintaan-huuliharppukurssille

1,5 tovi/h
Ruskeasuo
22. 21 Oct 2014
10:57
Autan lomakkeiden täytössä

Etkö saa aikaiseksi hakemusten täyttämistä? Esim. sossuun, Kelaan, työkkäriin? Autan näissä sinua ja neuvon, mitä kaikkia papereita tarvitset ja mitä voi ja kannattaa kirjoittaa hakemusta tehdessä.

Voin auttaa myös jos haluat tehdä vaikka seuranhakuilmoituksen tai tehdä reklamaation tuotteesta/palvelusta/ravintolaruuasta tai muusta joko suoraan palvelun tuottajalle tai tuotteen myyjälle tai haluat kertoa kokemuksestasi muille netin keskustelupalstalla.

1tovi/tunti
Suurmetsä
23. 27 Sep 2014
07:00
Kirjoittaminen

Tarvitsetko puheen tai mielipidekirjoituksen? Kirjoitan sen puolestasi. Opastan myös kirjoittamisessa.

T1 / tunti
Kontula
24. 26 Sep 2014
10:31
Englannin kielen opetusta tarjolla

Hei!

Voin opettaa sinulle (ja ystävillesi jos haluat muodostaa ryhmän) englannin kieltä, tasosta riippumatta. Voimme räätälöidä tunnit toiveesi mukaan ja tunnit voivat sisältää mm. kielioppia, sanastoa, ääntämistä, kulttuurieroja tai sitten pelkkää keskustelua.
Rennossa ilmapiirissä opiskelu sujuu kuin leikin tavoin sillä opetusvälineinä ovat tarjolla mm. englannin kielen oppimiseen suunnitellut lauta- ja korttipelit.

Hyvällä säällä voimme mennä vaikka terassille tai pienelle piknikille ja 'höpöttää' auringossa.

1 tovi/tunti
25. 29 Aug 2014
19:33
Tietoa kaupunkimehiläisistä

Minulla on ollut mehiläisiä omakotitalon pihalla nyt viitenä vuonna. Olen käynyt mehiläishoidon perus- ja jatkokurssin ja osallistun aktiivisesti Stadin tarhaajien toimintaan kaupunkimehiläishoidon kehittämiseksi. Voin jakaa tietoa ja kokemuksia sekä myös auttaa käytännön mehiläisasioissa.

Ajankäytön mukaan toveissa
Kumpula (Helsinki)
26. 20 Aug 2014
16:50
Matematiikan opastusta mm yläaste ja lukio

Opiskelin aikoinani Helsingin yliopistossa pääaineena matematiikkaa, mutta työelämään menin tietokonealalle. Olen vuosien ja vuosikymmenten varrella antanut aina silloin tällöin matikan yksityistunteja. Mutta en siis ole koskaan ollut koulussa opettajana eikä minulla ole pedagogista koulutusta. Nyt eläkkeelle jäätyäni olen palannut entisen mielenkiintoni matematiikan opetuksen pariin. Opastan yläasteen ja lukion matematiikassa; olen myös opettanut esim lääkematematiikkaa.

1 tunti = 1 tovi
Oulunkylä
27. 20 Aug 2014
07:44
Neuvontaa sos.-ja terveydenhuollon palveluviidakossa

Sosiaali-ja terveydenhuollon palvelut

t1
Itäkeskus
28. 5 Aug 2014
21:27
Paritanssi opetusta: Valssi

Esimerkiksi häävalssista suoriutumiseen.

Mahdollisesti myös muiden tanssilajien alkeita, kuten humppa, tango, foxi, fusku, lindy hop, bugg, boogie woogie, balboa.

1 tovi/ 1h/ pari käytetyn ajan mukaan
Perkkaa
29. 1 Aug 2014
14:52
Haluaisitko matkustaa edullisesti Marokkoon?

Olen reissannut pitkin poikin Marokkoa, tunnen paljon paikallisia ja voin opastaa sinua, jos haluat lähteä edulliselle matkalle Afrikkaan. Olen vieraillut siellä 20 kertaa.

Vietin viimeksi marraskuussa 2015 pari viikkoa Fesissä ja Agadirissa, v. 2013 kesä-heinäkuun 9 viikkoa eri puolilla Marokkoa.

Tunne liikennekäytännöt, edulliset hinnat ja kaikenlaista kulttuurista, arkineuvoista ja käytännön käyttäytymisestä.

Näin saat edullisesti matkastasi mahdollisimman paljon irti ja paikallishintaan, et turhan maksa turistihintoja.

1 tovi/tunti
Rajakylä
30. 29 Jul 2014
20:25
Meikkausta Ja Neuvontaa

Entinen meikkaaja/maskeeraaja, nykyinen aikuisopiskelija avuksi opastamaan.

T1
Herttoniemi
31. 29 Jul 2014
07:12
Pianonsoitto Opetusta

Kotonani tai mikäli sinulla on piano, voin tulla luoksesi

1T//h
32. 29 Jul 2014
07:12
Ääni Muodostusta/ Laulu Tunteja

Kotonani tai luonasi

1 tovi/h
33. 29 Jul 2014
07:12
Haluaisitko Oppia Tekemään Terveellistä Ruokaa

Opetus omassa kotonani 1-3 hlöä

1T/henk.
34. 28 Jul 2014
20:22
Saksan kielen opetusta

Haluatko pitää yllä saksan kielen taitoasi? Keskustellaan arkipäivän teemoista. Voin myös opettaa kieliopin kiemuroita.

Olen asunut Saksassa sekä suorittanut Suomessa hum.kand. tutkinnon, saksa pääaineena.

1 tovi / h
Myyrmäki
35. 27 Jul 2014
20:38
Piirrustuksen ja maalausken opetusta

Voin opettaa piirrustusta ja maalausta. Voimme piirtää mallista tai mielikuvituksesta ja voin opastaa materiaalien käytössä, väriteoriassa ja niiden sekoittamisessa tai esimerkiksi jonkun tietyn aiheen piirtämisessä (eläimet, maisemat kasvot ym.). Voimme opiskella täysin sinun mielenkiinnon pohjalta.

Olen piirtänyt ja maalannut 15 vuotta, ja valmistunut vuosi sitten taiteen maisteriksi muotoilun alalta. Töitäni löytyy täältä: http://yasminepekonen.wordpress.com/

1 tovi/ 1h
Malmi
36. 21 Jul 2014
06:18
Suomen Kielen Opetus

Annan tukiopetusta suomea äidinkielenä puhuville sekä suomea toisena tai vieraana kielenä puhuville. Olen koulutukseltani filosofian maisteri (suomi pääaineena) ja minulla on jonkin verran opetuskokemusta. Minulla ei ole kuitenkaan virallista opettajan pätevyyttä.

T1/tunti
Herttoniemi
37. 9 Jul 2014
07:31
Tietotekniikka-apua

Moikka!

Tarjoan apua luoviin tietokoneprojekteihin. Voin ohjata sinua mm. kuvankäsittelyssä, animaation tekemisessä, videon koostamisessa sekä luovan projektin aikatauluttamisessa ja hallinnassa. Voimme tavata myös etäohjeistuksen merkeissä skypen välityksellä.

Hello!

I can help you out with making image manipulations, animations and videos. I can also offer some tips on how to schedule your creative projects and get them done on time. I'm also available for tutoring via skype.

1 tovi / tunti (+ 1 tovi matkoihin)
Meilahti
38. 18 Jun 2014
21:52
Markkinointi strategia/ Marketing Strategy

Hei,

Jos sinulla on uusi yritys tai haluaisi saada lisää ihmiset käymään nettisivustasi tai haluat näkyvyytta- Voisin näyttä sinulle /ohjaa miten sen voi tehdä sosiaalimedialla tai autta sinut luomaan markkinointi strategiaa.

Hi,

I have a background in Business and have marketing skills. If you have a new business and need help in navigating with social media or marketing strategy I can give you tips on increasing your SEO or marketing tips in general.

1 tovi/ tunti
Espoo
39. 10 Jun 2014
16:00
Matka vinkkeja/ matka opas

Hei!

Oletko suunitelut matka Itä-Afrikkaan( Kenia, Tansania, Uganda)? Voin antaa teille vinkeä majoituksesta, kuljetuksesta, safarista ym

Hi,

Have you planned a trip to East-Africa (Kenya, Tanzania, Uganda)? I can give you tips on accomodation, transportation, safari's etc.

1tovi/tunti
Espoo
40. 10 Jun 2014
08:20
Japanin kulttuurista, tavoista, käyttäytymisnormeista...

Kaipaatko autenttista tietoa ja käytännönläheisiä neuvoja Japanista, sen kulttuurista, festivaaleista, normeista ja käyttäytymistavoista? Olen siellä asunut 8 vuoden ajan sekä pienellä paikkakunnalla että suurkaupungissa, sekä paikallisessa perheessä että omassa asunnossa. Tietoa löytyy siitä, mitä voi ja mitä ei saa tehdä niin työelämässä kuin sosiaalisessa kanssakäymisessäkin.

Want to learn about Japanese culture, festivals, norms and behavior code? Based on my 8-year experience living in Japan I've got inside info about things to remember and things to avoid both in the workplace and in social interaction.

1t/tunti
Punavuori
41. 29 May 2014
21:12
Personal shopper

Paras laatu, alhaisin hinta, nopea tempo. Lähden kanssasi vaateostoksille, stailaan outlet hintojen avulla sinut edullisesti edustavaksi- laadusta tinkimättä. Olet mukana tai et, homma hoituu! Olen kokenut urbaani stylisti, viritän turbaanisi uuteen uskoon ;)

Olen Suomenmaan kovimman tyyli- ikonin oppipoika, lähden kernaasti myös kirpputorikierroksille.

1 tovi / tunti
Munkkivuori
42. 15 May 2014
15:04
Veitsen teroitus, huolto ja teroitusvälineiden valinta.

Opetan vapaankäden teroitusta kivillä ja puikolla. Kerron millainen terä sopii minkälaiseen tarkoitukseen ja miten teroituksessa voi ottaa huomioon veitsen käyttötarkoituksen. Opetan teräslaaduista ja karkaisukovuudesta ja miten se vaikuttaa veitsen käyttöominaisuuksiin. Esittelen teroitusvälineet, opetan niiden käytön ja näytän mistä niitä saa hankittua. Voit ottaa mukaasi oman tylsyneen, kolhiintuneen ja/tai ruostuneen veitsen jonka kunnostamme ja teroitamme yhdessä.

Toveja kuluneen ajan mukaan
Myyrmäki
43. 9 May 2014
15:18
Filosofista neuvontaa

Tarjoan ns. Filosofista Neuvontaa. Vaikka minulla ei ole virallista kolutusta tähän, olen kuitenkin opiskellut filosofiaa reilu 12 vuotta ja olen tekemässä väitöskirjaa filosfisesta terapiasta.

Filosofinen Neuvonta soveltuu kaikille ihmisille jotka ovat oman itseymmärryksen ja ajattelunsa selkeyttämisen tarpeessa. Kyseessä voi olla esim. elämässä kohtaamat moraaliset ristiriidat ja intressikonfliktit, elämänmuutokset tai niiden tarve, "elämän merkitysken" etsiminen, tai mikä tahansa muu aihe tai huoli johon haluaa selkeyttä. Filosofisessa neuvonnassa tarkoitus ei ole saada valmiita vastauksia, vaan pikemminkin (filosofisen) keskustelun kautta vaputtamaan oma ajattelu ennakkoluuloista ja sisäisitä ristiriidoista. perimmiltään, fiosofia on moraalisen itseymmärryksen kehittämistä.

Jos olet kiinnostunut ja tunnet haluavasi apua ajattelusi kanssa, ota yhteyttä niin kerron lisää ja voidaan sopia käytännön asioista.

HUOM! Filosofinen neuvonta ei ole psykoterapiaa, vaikkakin näillä on tietenkin tärkeitä yhtymiskohtia.

1 tovi/1 tunti
Alppila
44. 9 May 2014
12:46
Kiinan Kielen Opetusta Ja Apua

Hei, haluatko opiskella kiinaa? Tarjoan kiinan kielen opetusta lapsille ja aikuisille. Vastaavasti voin tarjota asioimistukea kiinalaisille, jotka eivät osaa suomea.

T1/tunti
Malmi
45. 28 Apr 2014
08:39
Need help with the Finnish language?!

New to the country? Can't speak Finnish yet? I'll be happy to translate official documents, letters, etc. from Finnish into English and vice versa. I can also accompany you to offices, agencies, etc. to serve as an interpreter or just moral support. :)

By email, phone or face-to-face. Look forward to hearing from you!

1t/tunti
Punavuori
46. 15 Apr 2014
18:56
Vesijuoksu opetusta

Haluatko aloittaa vesijuoksun, mutta et tiedä oikeita tekniikoita? Kipeytyykö esim. niskasi vesijuostessasi?

Soita niin tavatasan altaalla ja opetan sinulle vesijuoksun salat!

1 t tunnilta
47. 8 Apr 2014
15:09
Englannin tukiopetusta

Annan englannin tukiopetusta, tai läksyapua. Itse olen englannin opettaja ala-ylä- ja lukioluokille. Asun Vantaalla Hiekkaharjussa.

1tunti = 1 tovi
Vantaa
48. 7 Apr 2014
10:03
Haluatko oppia tuntemaan järjestelmäkamerasi toimintaa

Onko sinulla digitaalinen järjestelmäkamera, jota käytät vain perus-/automaattiasetuksilla ja haluaisit oppia ottamaan kamerasta täyden hyödyn irti? Osaan neuvoa kameran käytössä. Parhaiten tunnen Canonin digitaaliset järjestelmäkamerat mutta voidaan katsoa myös muita malleja.

1 tunti = 1 tovi, matkoista 1 tovi
Puistola
49. 26 Mar 2014
07:22
Shakin opetusta

Olen kerhotason pelaaja ja opetan mielelläni aloittelevaa harrastajaa shakin hienouksissa.

1 tovi/tunti
Puotila
50. 25 Mar 2014
18:29
Esseen/ akateemisen tekstin kirjoitus vinkkejä

Onko oikeaoppinen viittaustekniikka hankala? Lötyykö esseestä hyvä rakenne ja onko pääargumentti selkeä? Voin antaa vinkkejä ja neuvoja esseenkirjoitukseen ja oikolukea kirjoituksia. Hoitunee sähköpostitse tai yhdessä pohtimalla ja ideoimalla. Myös tiedonhakuun, luku ja muistiinpano tekniikkaan voidaan ideoida tehokkaampia toimintatapoja.

1 tovi /tunti
Tapanila
51. 23 Mar 2014
12:15
Suomen kielen opiskelu

Haluatko oppia suomenkieltä? Voin opettaa sinulle hauskasti ja tehokkasti kieltä. Emme jankkaa kappale kappaleelta vaan etenemme omassa tahdissasi.

Kysy lisää.

1t
Rajakylä
52. 19 Mar 2014
19:48
Valokuvauksen opetusta

Olen ammatiltani valokuvaaja ja voisin auttaa Sinua valokuvaukseen liittyvissä pulmissa kuten kameran, studiovalojen tai kuvankäsittelyohjelmien käytössä.

1h=tovi
Oulunkylä
53. 19 Mar 2014
17:22
Apua työnhakuun

Voin antaa tukea työnhaussa, esim. CV:n ja hakemuksen laatimiseen ja työmahdollisuuksien kartoittamiseen.

1 tovi
Koskela
54. 19 Mar 2014
17:22
Tukiopetusta

Voin antaa lapsille tukiopetusta esim. englannissa tai matikassa. Miksei vanhemmillekin, riippuu tasosta.

1 tovi / 1 tunti
Koskela
55. 4 Mar 2014
18:44
Suunnittelen puolestasi

Suunnittelen, aikataulutan ja organisoin projektisi: esim. muutto, juhlat, remontti, matka.

Suunnittelu on intohimoni ja olen tehnyt työkseni projektisuunnittelua, jossa aikataulut pitivät. Teen kirjallisen suunnitelman, jonka perusteella pystyt etenemään jouhevasti ja oikeassa järjestyksessä. Voin myös hoitaa puolestasi "työnjohdon" ja projektin etenemisen valvonnan. En kuitenkaan hoida projektisi käytännön toteutusta: soita, kanna, leivo, remontoi tms.

1 tovi tai sop. mukaan
Rastila
56. 4 Mar 2014
18:40
Kysy terveydestä ja sairaudesta

Kysy terveydestä ja sairaudesta. Minulla on terveydenhuoltoalan koulutus ja kokemusta erikoissairaanhoidosta (erityisesti sisätaudit, korvataudit, silmätaudit) sekä hoitajana että potilaana. Minulla on myös vertaisneuvojan koulutus.

1 tovi
Rastila
57. 4 Mar 2014
18:33
Asiointiapua lomakeviidakkoon

Autan lomakkeiden täyttämisessä ja asioinnissa esim. Kelan, työttömyyskassan tai eläkelaitoksen kanssa. Voin auttaa myös saamasi päätöksen muutoksenhaussa.

1 tovi
Rastila
58. 25 Feb 2014
06:12
Henkistä valmennusta

Tarjoan yksilöllistä ohjausta omassa henkisessä kasvussasi. Teen kanssasi kasvusuunnitelman joka on selkeä ja mahdollinen toteuttaa sinun ehdoillasi. Pohjana suunnitelmalle käytän vaihtoehtoisia hoitomuotoja sekä meditaatio harjoituksia. Ota rohkeasti yhteyttä ja astu eteenpäin henkisellä tielläsi kohti valoa!

1h/1tovi
Espoo
59. 23 Feb 2014
11:19
Kuvankäsittely

Valokuvatiedostojen parantelua, valotus, rajaus, värisävyt, pienet virheet jne.

Kysy, teen mielelläni! Vuosien kokemus kuvienkäsittelystä.

1
60. 18 Feb 2014
15:56
Hääsuunnitteluapua

Toimin sivutoimisesti hääsuunnittelijana ja häätarvikemyyjänä, joten jos kaipaat ajatusapua häidesi kanssa, niin olen käytettävissä. Voin tulla myös hääpukuostoksille makutuomariksi, jos lähimmäisesi ovat estyneet.

Jos joutuu matkustamaan Tikkurilasta paljon pidemmälle, niin kulut tovin ostajalle.

1t
Simonkylä
61. 16 Feb 2014
11:13
Vaatekaapin inventaario naiselle. Yhdessä tehtävä.

Tehdään yhdessä vaatekaappisi täysinventaario, jossa ylimääräinen lähtee pois ja kaappisi saa samalla kauniin järjestyksen. Olen ystävieni luottohenkilö näissä asioissa. Päätöksiä on hankala tehdä yksin ja niihin on myös hyvä saada eri näkemystä. Tulen tekemään päätöksiä kanssasi ja hommaan menee n. 2-3 tuntia riippuen vaatekaapin koosta ja käydäänkö samalla läpi laukut, huivit, kengät, korut jne. Tehdään yhdessä toimiva kokonaisuus. Voin myös ottaa mukaan jalallisen torson, jos et halua sovittaa vaatteita.

Inventaarion voimme myös tehdä esim. astioille, esineille, koruille, meikeille...

1 tovia / 1h
Haaga
62. 11 Feb 2014
23:32
Terveydenhullon neuvontaa

Voin neuvoa tavallisissa terveydenhuoltoon liittyvissä kysymyksissä

1 tovi /kerta tai ongelma
Puotila
63. 30 Jan 2014
13:30
Nutritions Diet For Fitness

I can provide a full nutrition diet (adapted for your body figures), in order to have the wanted results in fitness.

1T/tunti
64. 30 Jan 2014
13:30
Guitar

I can give some guitar lessons

1T/tunti
65. 30 Jan 2014
13:30
Yoga

I can teach the proper yoga moves, and we can also do yoga together

1T/tunti
66. 28 Jan 2014
22:38
Mac-, iPod-, iPad- ja iPhone -opastusta

Olen käyttänyt Applen tuotteita seuraavasti:

Macia vuodesta 1992, iPodia ja iPhonea heti alusta asti, samoin iPadia, joten alkavat olla aika hyvin hanskassa. Kuulun myös Suomen Apple-käyttäjät ry:hyn.

Jos sinulla on ongelmia niiden kanssa tai haluat vain opastusta niiden käytössä, voin auttaa. Aikaa tarvittaessa myös arkipäivisin. Ota yhteyttä!

1 h = 1 t, minimi 2 t
67. 4 Jan 2014
07:58
Skeittauksen alkeet

Opetan Käpylän koulun pihassa aloittelijalle alkeet, lähden kaveriksi skeittamaan ja kannustamaan alkuun. Naapuri oppi perusjutut kuukaudessa.


Käpylä
68. 17 Dec 2013
14:02
Matematiikan Opetusta

Avustan peruskoulu- ja lukiotason matematiikan opiskelussa. Mieluiten 1-3 henkilöä kerrallaan, isompia ryhmiä voin harkita.

T1/tunti
Pasila
69. 15 Nov 2013
12:55
Kitaran alkeet aikuisille

Tarjoan kitaran soiton (ja halutessasi myös laulun) alkeisopetusta niille aikuisille, jotka ovat aina haaveilleet oppivansa soittamaan kitaraa, mutta eivät ole uskoneet sen olevan mahdollista enää aikuisena.

Olen itse elävä esimerkki siitä, että kitaraa voi oppia soittamaan myös aikuisena. Muistan vielä erittäin hyvin miten hapuilevaa ja kankeaa ensimmäisten askelten ottaminen on. Pystyn samaistumaan siihen millaista nollasta aloittaminen on ja sopeuttamaan opetukseni sen mukaiseksi. En ole musiikin tai musiikin opettamisen ammattilainen, mutta osaan soittaa ja osaan opettaa soittamista.

Monella aikuisella on joku musiikin tuottamiseen liittyvä lukko, joka juontaa juurensa jonnekin lapsuuden musiikin tunneille, tai tilanteeseen jossa koki soitttamiseen tai laulamiseen liittyvän epäonnistumisen tunteen ja sen mukanaan tuoman häpeän: Hävetti soittaa kun ei heti osannut, hävetti kun laulu meni pieleen ja ääni värisi jännityksestä, hävetti kun epäonnistui julkisesti. Ajan myötä tuo häpeä muuttui peloksi, jota päätyi kantamaan vielä aikuisenakin.

Myös minulla oli tuollainen pelko, jonka halusin viimein vuosien jälkeen kohdata opettelemalla soittamaan kitaraa. Tuo pelon voittaminen tuntui niin hienolta, että haluan nyt tarjota muille mahdollisuuden saman kokemiseen.

Olet juuri sopiva oppilas, jos jokin näistä kuvaa sinua:
- Olet aina salaa haaveillut, että osaisit soittaa kitaraa
- Olet hetken mielijohteesta kiinnostunut opettelemaan soittamaan kitaraa
- Et osaa soittaa kitaraa tai mitään muutakaan soitinta edes alkeita
- Pelkäät kaikenlaista soittamista ja laulamista kuollaksesi
- Olet aina kuvitellut olevasi epämusikaalinen, mutta olet nyt valmis haastamaan tuon käsityksen itsestäsi

Soittotunnit pidän kodissani Espoon Tapiolassa. Tunneille et tarvitse omaa kitaraa, mutta tulet tarvitsemaan sellaisen ennen pitkää omaa harjoitteluasi varten. Jos et vielä omista kitaraa, voin auttaa sellaisen hankkimisessa.

Tarjoan ensimmäisen soittotunnin ilmaiseksi.

1 tovi/h
Tapiola
70. 14 Oct 2013
08:16
Lautapelaamista ja roolipelaamista

Opetan halukkaita pelaamaan sekä lauta- että roolipelejä. Opetustilanteen onnistumiseen tarvitsen vähintään kaksi oppilasta.

Olen harrastanut 'pelaamista yli 20 vuotta ja olen pelannut sekä euro- että amerikkalautapelejä kuten myös useita roolipelisysteemejä.

Tämän hetken opetustarjontaan kuuluu lautapeleistä: http://boardgamegeek.com/collection/user/jkasanen

roolipeleistä: D&D next, Numenera, Call of Cthulhu.

Mattojen-ikkunoiden pesua, jne...
Kumpula
71. 13 Oct 2013
04:43
Tukiopetus

peruskoulun tukiopetusta. asun arabian kauppakeskuksen vieressä. olen pätevyydeltäni opettaja ja olen toiminut peruskoulussa myös erityisopetuksessa, joskaan tämä ei ole ammattini tällä hetkellä.

1 t
Helsinki
72. 12 Sep 2013
07:50
Music

Teaching guitar and/or bass (electric or acoustic)

1T/tunti
Kumpula
73. 12 Sep 2013
07:50
Drawing And Painting

Teaching and helping with drawing and painting techniques

1T/tunti
Kumpula
74. 8 Sep 2013
17:16
Minäkö ulkomaille?

Mietit muuttoa ulkomaille, erityisesti Saksaan, Itävaltaan tai Belgiaan?

Olen itse asunut kuudessa eri maassa ja muuttanut lukuisia kertoja. Minulta saa kysyä, jos mietit mm. seuraavia kysymyksiä:

- Jos et edes vielä tiedä, miten (työhön, au-pairiksi, opiskelemaan, vaihtoehtotöihin jne.) pääset jonnekin, kartoitetaan mahdollisuuksiasi

- Kannattaako? Haluanko olleenkaan?

- Muutto itse: miten? Pysyvästi tai vain väliaikaisesti?

- Eri maiden sosiaalijärjestelmät, esim. sairausvakuutusasioita

- auto Saksasta/ Itävallasta?

- entä miten perheen kanssa; partnerin työ, lasten kouluasioita...

Miksi sinun pitäisi tehdä samoja virheitä kuin minä, kun voi oppia toisen ja tekemästä virheestä ;-)

1 tovi/ 1 tunti
Tuomarila
75. 8 Sep 2013
17:04
Matkojen suunnitteluapua

Suunnitelet matkaa mutta sinulla ei ole (paljon) kokemusta matkojen suunnitelusta? Et tiedä, mistä saa halvimmat lentoliput? Et esim. tiedä, että ebookers.fi ja ebookers.de: lta löytyy eri hinta ihan samasta matkasta?

Saksalaisena olen matkastanut paljon ja matkustan edelleen paljon. Sen lisäksi olen myös turismin alalla töissä / on tullut kokemusta alalta.

Osaan autta erityisesti, jos

- suunnitelet risteilyä (olen ollut töissä laivalla ja tiedän kaikki niksit mistä se hinta koostuu)

- haluat Keski-Eurooppaan, erityisesti Saksaan ja Itävaltaan (kaikki mahdollisuudet on itse kokeiltu, olen asunut molemmissa maassa); olen käynyt kaikissa osavaltiossa, erityisen tuttuja ovat Hampuri, Nordrhein-Westfalen, Berliini - ja Salzburg, Oberösterreich ja Wien

- haluat Tallinnaan tai Viroon (käyn siellä usein, esim. kylpyläloma)

- haluat USA:han (minulla on siellä sukulaisia ja seuraan itse tarjouksia miltei aina)

Projektin koosta riippuen voin neuvoa sinua puhelimessa tai sitten tavataan jossain. Hyvä vinkki voi säästää rihikuivaa rahaa!

1 tovi/ 1 tunti
Tuomarila
76. 21 Aug 2013
10:08
Espanjan neuvonta

Tarvitsetko apua espanjan kielen kanssa? Voin opettaa, auttaa löytämään oikean kurssin tai auttaa vaikka espanjankielisten dokumenttien kanssa.

1T/tunti
Laakso/ Meilahti
77. 16 Aug 2013
12:41
Englannin ja saksan tukiopetusta

Englannin ja saksan opetusta alakoulusta lukioon. Olen opiskellut yliopistossa englantia, saksaa ja kieltenopetusta.

1 tovi/1 tunti
Jätkäsaari
78. 10 Aug 2013
09:49
Matematiikan tukiopetusta

Opetan matematiikkaa peruskoulu- ja lukiotasolla. Minulla on matematiikan opettajan pätevyys.

1 tovi/1 tunti
Jakomäki
For more information write to info@community-exchange.org