Stadin Aikapankki
 Kategoriat:
# Päivämäärä Vaihtotarjous Hinta Alue
1. 24 Sep 2018
09:26
Mindfulness- opastusta

Haluaisitko nauttia enemmän elämästä kaikilla aisteilla? Haluaisitko oppia arkielämän mindfulnessia, sekä mikrotaukojen tärkeyden?

Mindfulness vähentää elämässä koettua stressiä ja parantaa elämänlaatua. Voit lukea aiheesta lisää haastattelustani MeNaiset- lehdessä. 

https://www.menaiset.fi/artikkeli/hyva-olo/pinjan-33-kroppa-ilmoitti-etta-stressi-saa-riittaa-muutti-kolme-asiaa

1 tovi / h
Helsinki
2. 22 Sep 2018
14:57
Metsäretkelle oppaaksi

4h/pv
Länsi-Pakila
3. 20 Sep 2018
13:03
Paritanssin ohjausta - rock-, swing-, ja lavatanssit

Voin antaa paritanssin opetusta alkeista lähtien tai antaa henkilökohtaista palautetta tanssistasi ja neuvoja kehittymiseen, jos olet jo aiemmin harrastanut tanssimista. Tai voin toimia vain harjoittelusi apuna ja tukena.

Olen opettanut boogie woogien ja lindy hopin kausivalmennusryhmiä seurassamme usealla eri tasolla. Muista tansseista minulla ei ole opetuskokemusta, mutta tanssikokemusta on kertynyt erittäin paljon muistakin lajeista. Tanssin itse molemmissa rooleissa (viejänä ja seuraajana) eli sinä voit aloittaa tanssin tai saada palautetta kummassa vaan roolissa. En toki tanssi kaikkia lajeja, joten ota yhteyttä niin jutellaan toiveistasi.

Minulla on aikaa lähinnä päiväsaikaan (koska iltaisin tanssin itse :D).

Toveilla + sisäänpääsyni Töölön kisahallille tai muun salin vuokra.

T1
Töölö
4. 19 Sep 2018
16:54
Korjausompelua

Tarjoan korjausompelua toveja vastaan. Verhojen ompelua, vetoketjujen vaihtoa ym. yksinkertaisia ompelutehtäviä. En ole ammattilainen, mutta olen ommellut itselleni vuosia.

1 tovi/tunti
Töölö
5. 19 Sep 2018
15:19
Naapuriapua

Kaikenlaista pienimuotoista naapuriapua kantakaupungin alueella päiväsaikaan: puutarhanhoitoa, eläinten hoitoa, ikääntyneiden avustamista esim. ulkoilussa, seuranpitoa, kaupassa ja asioilla käyntiä, muuttoapua, kotiapua jne. Myös nopealla aikataululla.

T1
Töölö
For more information write to info@community-exchange.org