Liity Community Exchange Systems:n

« Takaisin

Community Exchange Systems (CES) on käytössä useissa maissa ympäri maailmaa.  (lisätietoja kotisivuilta). Nämä kaikki piirit ovat yhteydessä tietokoneverkon kautta, joten niiden väinen vaihto on mahdollista. Rekisteröidy lähelläsi olevaan piiriin, aloita uusi tai linkitä olemassa oleva vaihtopiiri tähän verkostoon.

 Rekisteröidy jo olemassa olevaan CES-ryhmään

Valitse oma maasi:

Jos haluat rekisteröityä perustettuun CES-piiriin, valitse maasi ylhäältä ja sitten piiri, johon haluat liittyä. Paina [Rekisteröidy]-painiketta ja täytä ilmestyvä rekisteröintilomake. Sinulle lähetetään tervetuliaisposti, jossa on kirjautumiseen vaadittavat käyttäjätunnus ja salasana.

Täydet yhteystiedot tulee täyttää, jotta sinut voidaan hyväksyä. Jos et halua tietojesi näkyvän muille, voit piilottaa ne näkyvistä halutessasi. Tietosi eivät ole julkisia ja pelkästään CES:n käyttäjät voivat nähdä ne. Varmista että lisäät sähköpostiosoitteesi. Voit rekisteröityä yrityksenä, perheenä, henkilönä tai järjestönä. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Lisää myös tarjoamasi palvelut/hyvikkeet ja lisätiedot. Piirit ovat usein melko pieniä suljettuja yhteisöjä, joten lisää tarjouksesi kohdentaen sen tarkoitukseen.  (napsauta tästä lisätietoa vaihtotarjouksista).

Jos tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä 

PS: Älä rekisteröidy pelkästään katsellaksesi. Esittelysivulla on useimmat oikealla sivulla esiintyvät ominaisuudet. Etsimme aktiiveja, jotka haluavat tehdä vaihtoja muiden yhteisön jäsenten kanssa.

 Aloita uusi piiri tai rekisteröi jo olemassa oleva piiri

Register